Mitt moete med Andalucia

Erik Torjusen:

<strong
MITT MØTE MED ANDALUCIA
Under et ferieopphold på den spanske Solkysten forelsker en ung og lovende stavangergutt seg i et hvitkalket hus i en liten fjelllandsby sør for Granada. Uten å tenke seg altfor mye om kjøper han huset.

Ikke for å ha det som feriebolig, men for å bo der fast. Ett år senere er vår mann på vei til sin vesle farm opp i de andalusiske fjellende. Med seg har han sin færøyske samboer og newzealandske datter. De fleste broer er brent. Nå får det briste eller bære…

MITT MØTE MED ANDALUCIA er en åpenhjertig og ærlig beretning om denne lille familiens opplevelser gjennom det første året i Syd-Spania. I boken skildres møtet med den nye kulturen; fyrrig flamenco og god rødvin, eksentriske naboer, en streng lærerinne, tyrefekting og den mektige andalusiske naturen. Og det gjøres med glimt i øyet  – og aldri uten å glemme at livet er det beste man har, tross alt. Så hvis du er nysgjerrig på hvordan tilværelsen arter seg i en liten andalusisk fjellandsby, så nære, men likevel en kulturell evighet borte fra turishotellene på Coste del Sol: Her er boken!

Kr 298,Emballasje og porto er inkludert.

Comments are closed.