Odd-Rune Midtvik’s jorden-rundt-reise, litt utenom det vanlige.

Odd-Rune Midtvik:

FRI SOM ØRNEN
Da de kjøpte det gamle restaureringsobjektet, hadde vennegjengen 1000 kroner på felleskontoen, en øks, en sag, en bærelampe, noen skrujern og en velbrukt hammer. De skulle til Syd-havet, sa de. Folk lo av dem, og mente de hadde gått fra vettet.

Seks år senere, og med 30 000 dugnadstimer i loggboken, legger ei prakt full seilskute Måløy bak seg i horisonten. Vestørn er på vei mot Stillehavet. Med en stormast på i underkant av 30 meter, 74 fots lengde over dekk og med en råsterk to-sylindret Wickman i kjelleren glir hun majestetisk sørover. Skipper Odd-Rune Midtvik snuser forsiktig på vinden. Han smiler og ser seg tilbake. Nunca volveré, sier han til sin spansktalende kjæreste. Aldri tilbake!

Heldigvis vet han lite om hva han har i vente…

Odd-Rune Midtvik er ikke som andre jordomseilere. I åtte år bakser han rundt på de sju hav, og med sin store livsappetitt og nysgjerrighet har han en egen evne til å plassere seg i de mest utrolige situasjoner, både på godt og ondt. Og han møter mennesker på en måte få er forunt. Så sett deg i godstolen, brygg deg noe godt og bli med på en jorden-rundt-reise litt utenom det vanlige!

Kr. 298,- Emballasje og porto er inkludert.

Comments are closed.